Yenileme çalışmasının yapılacağı 25-29 Ağustos tarihleri arasında sistem çalışmayacağı için abonelere fatura ödeme, yeni abone işlemi gibi hizmetler verilemeyecek.

Bu nedenle işlem gerçekleştirmek isteyenlerin belirtilen tarih öncesi ya da sonrasını beklemeleri gerecek.

Enerya Kapadokya Doğal Gaz, 1 Eylül Pazartesi günü itibarıyla vezne işlemlerini gerçekleştirmeye devam edecek. Konuyla ilgili olarak şirketten şu açıklama yapıldı:

Enerya Kapadokya Doğal Gaz, tüm kurumsal ve mali süreçlerini ``kurumsal kaynak planlama yazılımı`` olan SAP sistemi ile yönetecek. SAP sistemine geçiş çalışmaları 23 Ağustos- 1 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bu tarihlerde fatura ödemeleri geçici süre ile bir hafta durdurulurken doğal gaz akışında ise hiçbir sıkıntı olmayacak.

Dünyanın en ciddi ve gelişmiş ERP ve CRM sistemi olan SAP programlarının tüm modüllerini sistemine entegre eden Enerya, Nevşehir ve Niğde`de SAP alt yapısını tamamlayarak müşterilerine daha da kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmaya hazırlanıyor.

Antalya, Konya, Karaman, Konya Ereğlisi, Erzincan, Denizli, Aydın, Aksaray, Çorum, Niğde ve Nevşehir olmak üzere 11 ilde doğal gaz dağıtımı gerçekleştiren Enerya, SAP sistemi ile tüm illerdeki müşterilerine sunduğu hizmetlerin yanı sıra sahada gaz kesme/açma, sayaç sökme/takma, depo yönetimi, faturalama, bakım onarım, iç tesisat kontrol gibi birçok uygulamayı da mobil hale getirerek hızını artırmış oldu.

SAP sistemi sayesinde Enerya müşterileri, artık abonelik ile ilgili birçok işlemi ofis ve abone merkezlerine gelmeden internet üzerinden online olarak gerçekleştirebilecekler.

Enerya, çözüm odaklı müşteri ilişkileri yaklaşımı ve alanında yetkin proje yönetimi ekibi bulunduran SAP ile işbirliği neticesinde hali hazırda entegre sisteme sahip bütün şirketlerini, finansal süreçleri organize olmuş bir alt yapıya da kavuşturmayı hedefliyor. Haber: Erdal Kesici