Nevşehir Defterdarı Hatice İŞÇEN ERCOŞMAN`dan sonra konuşan Vali CEYLAN "İlimiz vergi tahsilat gelir-gider oranı bakımından yüzde elli-ellibeş seviyelerinde, İlimizin de plakası elli olduğuna göre Türkiye ortalamalarında sayılırız fakat daha daha çok çalışarak bu ortalamayı yükseltmek Nevşehir`i üst sıralara taşımak zorundayız." dedi.

   Vali CEYLAN İlimizdeki dereceye giren vergi mükelleflerine işlerinde başarılar dileyerek işlerinin daha çok büyümesini ve vergi gelirlerinin artmasını temmenni ettiğini söyledi.

kurumlar vergisinde ilk beş şu şekilde oluştu.

Nevşehir Vergi Dairesi Altın İplik Deri Konf. Ltd. Şti. Nevşehir Vergi Dairesi Apak Pazarlama ve Gıda San. Tic. Ltd.Şti Ürgüp Malmüdürlüğü Turasan Pazarlama San. Ve Tic. Ltd. Şti Nevşehir Vergi Dairesi Anka-Meijer Tohumculuk Ltd. Şti. Nevşehir Vergi Dairesi Çevrükler iş Makinaları ve Zir. gelir vergisine ilk beş ise şu şekilde oluştu.

Gelir vergisine göre ise ilimizdeki ilk beşte yer alan isimler ise şunlar.Ürgüp Malmüdürlüğü Muzaffer Atılgan,Nevşehir Vergi Dairesi Nafiz Dirikoç,Ürgüp Malmüdürlüğü Nebil Tahincioğlu Nevşehir Vergi Dairesi Şükran Cumagil,Nevşehir Vergi Dairesi Ali Işıksaçan oldu.