Çorum dışından gelen dernek ve cemiyet başkanlarını makamında ağırlayan Belediye Başkanı Zeki Gül, “Çorum adına yapılan her adımı biz önemsiyoruz. Buraya teşrif eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu görüşmeler çok daha kalabalık şekilde gerçekleşir. Gazeteci arkadaşlarımız birer turizm elçisi olarak görev yapıyorlar. İnşallah memleketlerinde de Çorum’u güzel bir şekilde hatırlayacaklardır” dedi.

Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci kendilerini makamında kabul eden Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti. Demirci, “Türkiye’nin çeşitli illerinden dernek başkanı arkadaşlarımız Çorum’un tanıtımıyla ilgili konularda görüşmek üzere ilimizi ziyaret ettiler. Bizleri kabul ettiğiniz için size teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette konuşma yapan Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Arslan, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen cemiyet başkanlarıyla birlikte Çorum’u ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Yereller yönetimlerde seçilmiş kişilerin basınla iyi ilişkiler kurmasının önemli olduğuna değinen İbrahim Arslan, kendilerini kabul eden Belediye Başkanı Zeki Gül’e ve Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Birkan Demirci’ye ve Başkan Yardımcısı Hacı Odabaş’a teşekkür etti.