Geçtiğimiz gün düzenlenen iftar yemeğinin ev sahipliğini aslen Nevşehirli olan avukat Hüsnü Güneş yaptı.

Hemşerileri ile bir araya gelerek iftar yapan Avukat Hüsnü Güneş Nevşehir?e değer katmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Nevşehirli ulusal düzeyde başarılar elde eden sporcularla bir araya gelerek maddi destek sağlamaya çalışan ve bu konuda somut adımlar atan, Nevşehirli sporcuların daha üst düzey şartlarda spor yapmalarına olanak sağlayacak çalışmalar yürüten Nevşehirli avukat Hüsnü Güneş bu konuda farkındalık yaratıyor.

Önümüzde ki günlerde yaptığı bu çalışmaları bir çatı altında toplayarak daha somut adımlar atıp Nevşehirli sporcuların ulusal ve uluslar arası düzeyde spor yapmalarına olanak sağlayacak ve maddi gelir imkanı sunacak olan Nevşehirli Hüsnü Güneş, ev sahipliği yaptığı iftar ikramında da bu farklılığı ortaya koydu.

Maddi durumu iyi olan insanların durumu olmayan insanlara yardım etmenin ne kadar manevi bir haz olduğu duygusu örnek olarak gösterilebilir.

Ramazan ayının her günü, Türk mutfağının seçkin yemekleri, Nevşehir Belediyesi aşçıları tarafından hazırlanırken Gül Bahçe?de kurulan iftar sofrasında vatandaşlara dağıtılıyor.

Ramazan ayı süresince her gün hayırsever işadamı ve ailelerin maddi katkıları ile gerçekleştirilen geleneksel İftar Sofrasında, damak tadına uygun olarak hazırlanan yemekler, 3 ayrı dağıtım birimi ile kısa sürede vatandaşlara dağıtılıyor.

Vatandaşlar kendilerine sunulan bu hizmetten büyük bir memnuniyet duyduklarını, İftar Sofrası uygulamasını gerçekleştiren ve bu çalışmada emeği geçen Nevşehir Belediyesi yetkilileri ile zengin aile ve işadamlarına teşekkür ettiler. Haber: Alpaslan Körükcü