Kasko sigortası kendi içerisinde dar, genişletilmiş ve tam kasko olarak çeşitlere ayrılmakta olup kaza anında aracınızın güvence altına alınmasını sağlar. Uygulanacak olan kasko sigortası teminatları sigortanızın ait olduğu türe göre belirlenir. Bu teminatlar oluşturulurken dikkat etmeniz gereken başlıca noktalar vardır. Alacağınız kasko teklifi sırasında teminatlar ile ilgili mutlaka detaylı bilgi edinmeli, en uygun içeriğin indirimli fiyatlardan sunulması halinde anlaşmaya varmalısınız. 

 

Kasko için verilen araç sigorta teklifleri arasından seçim yaparken firma tarafından size sunulan teminatları incelemeli, hasarsızlık indirimini görüşmeli, ikame araç hizmeti olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Ayrıca aracınızın değerinin doğru tespit edildiğinden emin olmalı ve firmalar ile ilgili araştırma yapmalısınız. Özellikle kasko sigortası teminatları konusunda özenli davranmalı ve ek güvence istiyorsanız geniş kapsamlı kaskoyu tercih etmelisiniz. Bu özelliklerin hepsini bir arada sunan kasko teklifi sizin için her zaman avantajlı olacaktır.

Kasko Teklifi Nasıl Alınır, Nelere Dikkat Edilir?

Kasko teklifi alırken ödeme seçeneklerini iyi değerlendirmelisiniz. Elde edeceğiniz ödeme kolaylığı sigortanızı daha verimli hale getirecektir. Aynı zamanda sigorta şirketinin müşteri memnuniyetini de dikkate almalısınız. Özellikle poliçede aracın gerçek değerinin yansıtılması müşterileri memnun etmektedir. Bu gibi özelliklerle birlikte en uygun kasko teklifi almak için işleminizi online olarak gerçekleştirebilirsiniz.

 

E-sigortam size kasko teklifi alma konusunda her zaman kesintisiz hizmet sunmaktadır. Bunun için önce aracınıza yeni, ikinci el ya da yenileme sebepli kasko seçeneklerinden hangisinin yapılacağını seçmelisiniz. Eğer yenileme sebepli kasko yapıyorsanız önce sigortalı bilgileri ve yenileme araç bilgilerini girmelisiniz. Sonra ek bilgileri girerek kayıt işlemini tamamlamalısınız. Gönderdiğiniz bilgilerin ardından e-sigortam kasko fiyat al hizmeti kapsamında size en hızlı şekilde geri dönüş yapılacak, anlaşmaya varıldığı takdirde hemen poliçe hazırlanarak sigortanız başlatılacaktır.