Erkut açıklamasında ? 14 Ağustos 2001 yılında kurulan Ak Partimiz, bugün 13.Yılını, Ak Kadrolarımızca, büyük bir onur ve şerefle kutlamaktadır. Bu süre zarfında adeta alın yazısı haline gelmiş birçok sorun çözülmüş, Türkiye her anlamda hak ettiği itibarı ve gücü kazanmıştır.

Hamdolsun ki, 4 Yılı Ak Parti Nevşehir İl Başkanlığı olmak üzere, yaklaşık 8 yıl gerek partime, gerekse Nevşehir?imize hizmet etmenin haklı gurunu ve onurunu yaşamaktayım.

Bu kalkınma sürecinin mimarı olan, başta Başbakanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, şimdiye kadar görev yapmış ve yapmakta olan, Bakanlarımıza,

Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerine ve gecesini gündüzüne katarak fedakâr çalışmalar yapmış olan tüm kadrolarımızı İl Başkanımız nezdinde kutluyor ve şükranlarımı sunuyorum.

Bu vesile ile Milletin iradesiyle seçilmiş olan, başta Yeni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan?a, Ülkemize ve Milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Muhakkak ki bu süreçte, 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimleri Geçmişten bugüne statükonun iflası ve Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletin dir anlayışının tesisi olmuş ve Millete rağmen siyaset yapılamayacağının nihai bir sonucu olarak da Türk siyasetinde yerini almıştır.

Milletimizin destek ve dualarıyla, birlik beraberlik içerisinde daha nice büyük hizmetleri, Rabbim kadrolarımıza nasip etmesini diliyor, saygılar sunuyorum? dedi. Haber: Ali Çamur