Nevşehir Amatör liginde mücadele eden Derinkuyugücü Spor futbol takımı Derinkuyu Belediyesi`nin maddi desteğiyle maçlarını oynamayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz haftalarda kulüp maddi olarak zor günler geçirmesiyle oyuncu sıkıntısı çekiyordu.

Derinkuyu Belediye Başkanlığı maddi katkıları sonucu futbolcular antrenmanlara çıkmaya başladı. Antronör Mustafa Necati Kök, "Geç de olsa antrenmanlara başladık.

Önümüzdeki haftalarda antrenmanların verimini alacağız. Küçük yaş grubundan U 13, U 14 branşlarda futbolcularımız alt yapıdan yetişiyor. Üç yıl önce başlattığımız alt yapı bizim için çok önemlidir. Bunun verimini bir kaç yıl içinde alacağız" dedi.

Derinkuyugücü Spor Kulübünün antrenmanını izleyen Belediye Başkanı Ahmet Balcı`da,

"5 yıldır Derinkuyugücü Spor Kulübüne maddi olarak destek veriyoruz. Derinkuyu Belediyesi olarak hem gençlerimizi takımın alt yapısına kazandırmak hem Derinkuyugücü`nü iyi bir yere gelmesini sağlamak hem de ilçemizi sportif alanda tanıtmaktır. Kulübümüz zor günler geçiriyordu.

Şu anda iyi bir duruma gelmekteyiz" dedi. Derinkuyugücü Spor Kulübüyle fahri olarak ilgilenen Belediye Encümen üyesi ve eski futbolcu Hüdaverdi Yıldırım`da,

"Derinkuyugücü spor`a sahip çıkıyoruz. Gönlümüz kulübün küme düşmesinden yana değildir.

Şahsım ve belediyemiz olarak kulüpte hiç bir görevim olmamasına rağmen fahri olarak maddi ve manevi destekte bulunuyoruz" dedi. Haber: Ali Çamur