Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu?nda gerçekleşen sertifika dağıtım programına NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız, Meclis Başkan Vekilleri Zafer İnanır, Mehmet Varol, NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülper Gündüz Yassı ve kursiyerler katıldı.

Sertifika dağıtımı öncesi bir konuşma yapan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Ahiler kalkınma Ajansı?nın da teknik destek sağladığı ?Dış Ticaret Eğitimi?ni tamamlayan kursiyerleri tebrik ederek,

?Odamız bundan böyle işadamlarımızdan gelen talepler doğrultusunda bu tür eğitimleri vermeye devam edecektir. Genç Girişimciler ve kadın Girişimciler Kurulları görev dağılımı yaparak görevlerine başladı.

Bu kurullarımız da sizlerle entegre olarak sizden gelen istekleri bizlere iletecektir. Sizlerden isteğimiz bu tür eğitim toplantılarına katılım sağlamanızdır. Ne kadar fazla katılım olursa biz de o kadar fazla eğitim veririz.

Önümüzdeki günlerde başka alanlarda konuşmacılar ve eğitmenler getirerek bir çak farklı konuda eğitimler vermeyi hedeflemekteyiz. Bizim amacımız ticareti nasıl geliştiririz, karlılığımızı nasıl artırırız sorularına cevap bulmaktır. Odaların Anayasa?dan aldığı görevleri de bunlardır.

Oda olarak ticaretin önündeki engelleri aşmaya bu konuda gelişmeyi sağlamak için gerekli eğitimleri vermeye hazırız? şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Dış Ticaret Eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız,

Meclis Başkan Vekilleri Zafer İnanır, Mehmet Varol, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülper Gündüz tarafından verildi. Haber: Alpaslan Körükcü