Olay Çarşamba günü öğlen ve ikindi vakitlerinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, ailesiyle tartışan Yücel Ç. (50) ikamet ettiği Cevher Dudayev Mahallesi?nde oturduğu 8 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

Ailesinin durumu polise haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ve 112 ekiplerinin de hazır bulunduğu binanın çevresinde emniyet güçleri güvenlik önemli alırken itfaiye ekipleri Yücel Ç.?nin atlama ihtimaline karşı branda açtılar.

Polislerin ikna çalışmalarına olumsuz yanıt veren Yücel Ç.?ye bir polis memuru sigara vermek bahanesiyle yaklaşarak dalgınlığından faydalandı ve kolundan tutarak kurtardı. Polis ekipleri Yücel Ç.?yi Nevşehir Devlet Hastanesi?ne götürdü.

Bir süre müşahede altında tutulan Yücel Ç. taburcu edildikten sonra tekrar oturduğu binanın çatısına çıktı.

Çatı kenarında bulunan yağmur oluğundan tutunarak vücudunu aşağı bırakan Yücel Ç.?yi yine çok sayıda polis ikna etmek için çabaladı.

İkna olmayan Yücel Ç. kendisini bırakmak istedi. Kollarının yorulmasıyla düşme tehlikesi de artan Yücel Ç.?ye çatıda bulunan polis ekipleri son anda müdahale ederek kurtardı.

Yücel Ç. tekrar hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. 
Haber: Alpaslan KÖRÜKCÜ