Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin ve Şube Başkan Yardımcıları Denizhan Aksoy, Mahir Gölbaşı, Ramazan Akidağı, Yavuz Yiğit ve Ahmet Somyürek tarafından karşılanan Kahveci, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Nevşehir Devlet Hastanesi, Ürgüp Devlet Hastanesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İlçelerdeki sağlık çalışanlarını ve kurum yöneticilerini ziyaret etmişti.

Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Genel Başkan Yardımcıları Nevşehir?deki ziyaretlerinde İl ve İlçelerdeki sağlık çalışanları tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci? ye sorunlarını anlatma imkanı bulan sağlık çalışanları çözüm noktasında Türk Sağlık Sendikasının her zaman çalışanların yanlarında olacağını ifade eden Genel Başkanı Önder Kahveci Sağlık çalışanlarının iletmiş olduğu kreş talebini Nevşehir Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Muhammed Çömçe?ye ileten Genel Başkan Önder Kahveci sorunla ilgili kreş sözünü de almış oldu.

Nevşehir? deki ilgi ve alakadan memnun kalan Genel Başkan Önder Kahveci, Türk Sağlık-Sen Nevşehir şubesine ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederek ilimizden ayrıldı. Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci,

Genel Başkan Yardımcıları Abdurrahman Uysal, Ümit Turhan ve Türk Sağlık Sen Şube Başkan Yardımcıları adına Nevşehir deki tüm sağlık çalışanlarına Genel Başkan Önder Kahveci ve genel başkan yardımcılarına göstermiş oldukları samimi ziyaret, yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.
Haber: Erdal Kesici