Parti il başkanlığı önümüzdeki günlerde sanal âlemi daha etkin kullanmaya hazırlanıyor.

Edinilen bilgiye göre AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve Tanıtım ? Medya Başkanı Tevfik Ekici?nin bizzat takip ettiği çalışma doğrultusunda önümüzdeki günlerde il başkanlığının web sitesinin ardından tüm ilçe başkanlıklarına ait yeni web siteleri devreye sokulacak.


Bu suretle hem partilileri, hem de tüm Nevşehirlilere daha etkin bir ulaşım iletişim sağlanması hedefleniyor.

Gelişen teknolojiyi takip ederek partililerine ve Nevşehir halkına AK Partinin hemen hemen bütün çalışmalarını birinci elden duyurmak amacıyla başlatılan çalışmalar çerçevesinde Nevşehir İl Başkanlığının mevcut web sitesinin yanına önümüzdeki günlerde Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Kozaklı, Gülşehir, Ürgüp ve Hacıbektaş teşkilatlarına da birer web sitesi devreye sokulacak.

İlçe Başkanlıklarının çalışmalarının bire bir aktarılacağı internet sitelerinden partililer yapılan çalışmaları takip edebileceği gibi parti ilçe teşkilatlarının yapacakları etkinliklerin duyurularına da bu siteler sayesinde ulaşarak haberdar olabilecekler.

Henüz ilimizde birçok siyasi partinin il başkanlığının bile web sitesinin bulunmadığı bir ortamda AK Partinin ilçe başkanlıklarına da web sitesi hazırlatarak önümüzdeki günlerde devreye sokacak olması AK Partinin sanal âlemdeki etkinliğini çok daha fazla artıracak. Haber: Ali Çamur