Derinkuyu Kaymakamlığı, Suvermez Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile LC Waikiki firması işbirliği ile Derinkuyu Namık Kemal İlkokulu ve Suvermez Ortaokulu öğrencilerine giyim eşyası dağıtıldı. 


Giyim eşyalarını Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı, Suvermez Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Yücel ve Okul Müdürü Erdal Şahin öğrencilere verdiler. Giyim eşyaları İstanbul LC Waikiki mağazasından Derinkuyu Namık Kemal İlkokulu ve Suvermez Ortaokulunda eğitim gören 659 öğrenciye dağıtıldı. Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı giyim eşyası dağıtımında yaptığı konuşmada ?Derinkuyu Belediyesi olarak okullarımıza yardım ediyoruz. Eğitime katkılar sağladık.


Okul ve yurt yapımı için arsalar tahsis ettik. Bazı okullarımızın bahçelerini elimizden geldiğince kilitli parke taşı döşedik. Yardımlarımız devam edecektir. Dernek Başkanı Erdoğan Bey?e de öğrencilerimize sağladığı katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum? dedi. Suvermez Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Yücel?de açıklamasında ?Suvermez Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma derneği olarak öğrencilerimize burslar veriyoruz, giyim eşyası dağıtımı yapıyoruz. Öğrencilerimize burs yardımlarımız devam edecek.

Özellikle de eğitim alanında sponsor oluyoruz. Okullarımızın yanındayız. Dernek olarak eğitime önem veriyoruz. İlçemiz başta olmak üzere Suvermez Köyümüze eğitim ve kültür alanında etkinliklerimizi sürdüreceğiz? dedi. Haber: Alpaslan Körükcü