Bu haftadan itibaren Sporcu kayıtlarına ve kayıt yapılan sporculara lisans çıkarma işlemlerine başlayacak olan Kapadokya Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Güneş,

Nevşehir?de yıllardır spor alanında Sponsorluk konusunda da ciddi sorunların yaşandığını, Sporcuların yeterince desteklenemediğini ve bu nedenle de bir çok başarılı sporcunun maddi imkanları daha kuvvetli Nevşehir dışındaki takımları tercih etmek durumunda kaldığını dile getirdi.

Kapadokya Spor Kulübünün göstereceği faaliyetlerle birlikte başarılı sporcuların artık kendi şehri adına müsabakalara katılarak ilimizi temsil etmesinin sağlanacağına vurgu yapan Güneş, ?Kulüp olarak Atletizm, Taekwondo, Atıcılık ve Boks branşlarında faaliyet göstermeyi planlıyoruz.

Bu spor dallarında ilimizden profesyonel sporcuların yetiştirilmesi, bu sporcularımızın Nevşehir adına bölgesel, ulusal ve uluslar arası müsabakalara katılmasını sağlamayı amaçlıyoruz.

Daha ileri noktada ise İlimizden Olimpiyatlarda göğsümüzü kabartacak sporcuların yetiştirilmesini sağlamak istiyoruz.

Kulübümüzün en büyük amaçlarından biri de sporcularımızın hemen hemen her konuda yanında olmak. İlimizde bu anlamda önemli bir potansiyelin bulunduğuna inanıyoruz.

Bu cevherleri ortaya çıkararak hem ilimizin tanıtımına, hem de önemli başarılar kazanmasına vesile olmak istiyoruz.

Bizlere bu konuda destek olacak tüm iş adamlarımıza, kurum ve kuruluşlara, Sivil toplum kuruluşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum? diye konuştu.