Avanos Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Öğr.Gör. Sema Atasever,  Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Durmuş OK, El Sanatları Bölümü Öğr.Gör. Özlem Sağlıyan Eligül, Elektronik Otomasyon Bölümü Öğr.Gör. Kutay Cüneray ve Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Öğr.Gör. Sultan Dalkıran ile Bilgisayar Teknolojileri Bölümü 1. sınıf öğrencisi Kardelen Sakar ile El Sanatları Bölümü 1. sınıf öğrencisi Ümmügülsüm Balcı, Kapadokya FM’de Ömer Kavak’ın hazırlayıp sunduğu  “Hepimiz Biraz Farklıyız Görmeyen Gözler” programının canlı yayın konukları oldular.

Programda Avanos Meslek Yüksekokulu akademisyenleri, meslek yüksekokulundaki bölümler, personel sayısı, sosyal ve kültürel aktiviteler, öğrenci profili, eğitim-öğretim imkanları, staj, mezuniyet sonrası iş imkanları gibi konular hakkında detaylı bilgiler vererek, öğrencilerin neden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Avanos Meslek Yüksekokulunu tercih etmeleri gerektiğine dair hususlara değindiler.

Öğrenciler okudukları bölümler hakkında bilgi vererek Avanos’ta öğrenci olmanın avantajlarından bahsettiler. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen sohbet sonunda akademisyenler, Kapadokya Muşkara haber gazetesi muhabirinin, Ömer Kavak’ın ve dinleyicilerin sorularını yanıtlayıp Kapadokya Muşkara haber gazetesine,  program sunucusu Ömer Kavak ve Kapadokya FM çalışanlarına teşekkür ederek programa veda ettiler. Haber: Selma İVEN