Nevşehir Kadın Derneği ve Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Dernekleri Başkanı Makbule Atlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret ederek kendilerine başarılı çalışmalarının devamı dileklerinde bulundular.  

Ziyaretleri ve iyi dileklerinden dolayı Başkan Atlı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Rektör Aktekin, toplumların gelişmesinde Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) çalışmalarının önemine değinerek, “STK’ların çalışmaları toplumun tüm organ ve dokularına canlılık ve dinamizm kazandırır. Bu nedenle üniversite olarak STK kavramının ve faaliyetlerinin toplumumuz için hayati önemde olduğunu değerlendirerek destekliyoruz.  İlimizdeki STK’ların yaptıkları faaliyetleri yakından izliyoruz. Hedefimiz STK’larla olan mevcut ortak çalışmaları boyutlandırarak güçlendirmek ve mümkün olabilecek alanları tespit ederek yeni ortak çalışmalar yapmaktır” dedi.   

Ziyaret, Başkan Atlı ve Yönetim Kurulu üyelerinin Rektör Aktekin’e kurumlarla ve özellikle eğitim kurumları ile yapmakta oldukları projeler hakkında bilgi vermelerinin ardından sona erdi.