Ekonomide yaşanan uluslararası kırılganlıklar, Türkiye dış ticaret firmalarının açık döviz pozisyonları ve bunlara karşı alınabilecek önlemleri konuşmak üzere “Mustafapaşa Ekonomi Toplantıları”nın ilki 27 Kasım tarihinde Kapadokya Üniversitesinin Mustafapaşa Yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir, Kayseri, Niğde ve Aksaray’daki dış ticaret firmaları, turizm şirketleri, bankacılık uzmanları, ilgili üniversite öğretim üyeleri, uzman ve konuya meraklı öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlikte Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Kapadokya Üniversitesi İİBF Dekanı Rıfat Yıldız, Yıldız Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Güler Aras, Abdullah Gül Üniversitesinden Prof. Dr. Er Hacihasanoğlu, Nuh Naci Yazgan Üniversitesinden Doç. Dr. Onur Gözbaşı, Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odasından Ahmet Şahin Avcı ve Petkim/Socar eski CEO’su Kenan Yavuz konuşmacı olarak katılacak.

Etkinlik detayları www.kapadokya.edu.tr adresinde yayınlanırken, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak isteyenler 26 Kasım 2018 Saat 12.00’a kadar 0534 477 86 00 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırabilecekler.