Bir dizi ziyaret kapsamında Nevşehir’de bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun danışmanı Dr. Ali Arif Özzeybek’i makamında ağırlayan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Özzeybek’e üniversite ve üniversitenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Rektör Aktekin, başta Hünkâr Hacı Bektaş Veli olmak üzere bölgenin sahip olduğu değerlere sahip çıkarak üniversite – şehir işbirliğine büyük önem verdiklerini belirtti.

Rektör Aktekin’e yeni görevlerinin hayırlı olması ile birlikte başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulunan Özzeybek ise, bölgenin doğal ve tarihi zenginliğini yansıtan üniversitenin fiziki yapılanmasına hayranlığını dile getirdi. Özzeybek ayrıca üniversitenin yürüttüğü başarılı çalışmaların da kayda değer olduğunu ifade etti.

NEVÜ Hacı Bektaş Veli Araştırma ve Uygulama Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlgar Baharlu’nun da hazır bulunduğu ziyaret, Rektör Aktekin ve Bakan Danışmanı Özzeybek’in bir süre görüşmesiyle sona erdi.