Konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekşlde: Kapadokya Teknopark ve NEVÜ işbirliği ile Prof. Dr. Fuat Sezgin Prototip Atölyesi’ne kazandırılan “3D Yazıcı” akademisyenlerin, araştırmacıların ve ihtiyaç duyan tüm kullanıcıların hizmetine açılmıştır. Cihaz; PLA /PLA+ / ABS/ ABS+ / CPE / CPE+ / NAYLON hammaddesi kullanılarak eş zamanlı 16 renk baskı teknolojisi ile 415 x 415 x 500 mm çapında baskı alanı özelliği taşıyor.

Dünyanın üretim devriminin başında rekabet oluşturan 3D yazıcılar, fikirlerin, tasarım programları ile 3D modellere dönüşmesine olanak sağlıyor. 3D teknolojisi soyut bir fikrin, projenin ya da tasarımın basılı hale getirilmesi sürecini zaman ve maliyet açısından avantajlı hale getiriyor.

Kapadokya Teknopark bünyesinde verilen 3D yazıcı hizmetleri, bir fikir ya da soyut taslağa sahip olan fakat bunu basılabilir somut ürün haline dönüştüremeyen araştırmacılar için erişilebilir olma imkânı sunuyor. Soyut objelerden somut tasarımlara dönüşüm ekosisteminde yer almak ve gerçek dünyada fikirlerinizin karşılığını görme deneyimini yaşamak için Kapadokya Teknopark’ta bulunan 3D teknolojisi ile buluşabilirsiniz.

Cihaz kullanımı ile ilgili Kapadokya Teknopark ile irtibata geçebilirsiniz.

İletişim:

0(384) 215 02 14 / 0 (552) 378 29 00

[email protected]

Adres: 2000 Evler Mah. Üniversite alanı No:13 Merkez/NEVŞEHİR