Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) spor salonunda düzenlenen eğitime kadınların büyük ilgisinin olması dikkatlerden kaçmadı. Hollanda Gadaku Enstitüsü ve Atlantis Eğitim ve Davranış Bilimleri merkezi işbirliği ile düzenlenen eğitimi 70 bin eğitmen ve 30’dan fazla ülke kullanıyor.

Atlantis Eğitim ve Davranış Bilimleri merkezi bir ilke daha imza attı. Hollanda Gadaku Enstitüsü ve Atlantis Eğitim ortaklığı ile Türkiye’de ilk gerçekleştirilen ”Rock and Water” bir günlük giriş (edit) eğitimi, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi işbirliği ile spor kompleksinde teorik ve atölye çalışmaları ile gerçekleştirildi.

Rock and Water, Freerk Ykema tarafından Hollanda’da geliştirilen bir psiko-fizik gelişim programıdır. 1997 yılında eğitim sistemi olarak geliştirilmiştir. Şu anda yaklaşık 70 bin eğitmen ile 30'dan fazla ülkede kullanılmaktadır. Bu yıl eğitim: Hollanda, Belçika, Almanya, Fransa, İngiltere, Karayipler, Fiji, Yeni Zelanda, Avustralya, Tayvan, Çin, Meksika, Peru ve Türkiye’de verilmektedir.

Rock and Water 3 günlük eğitim programı ile Türkiye’de ilk sertifikalı eğitmenler Atlantis eğitim aracılığı ile Nevşehir’den çıkacak.