Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri, kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olması ve birlikte başarılı çalışmalar temennisinde bulundu. Başkan Mutlu ayrıca, dernek ve yürüttükleri çalışmalar hakkında Rektör Aktekin’e bilgi verdi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aktekin ise kendilerine teşekkür ederek, Yükseköğretim Kurulu (YÖK)’ün engellilere yönelik hassasiyeti çerçevesinde NEVÜ olarak STK’ları önemsediklerini ve kendileriyle her daim işbirliği içerisinde olmaya devam edeceklerini ifade etti. 

TSD’den Aktekin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektör Aktekin’i makamında ziyaret eden Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş da, kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Altıntaş ayrıca dernek olarak yürüttükleri çalışmalar ve faaliyet alanları hakkında Rektör Aktekin’i bilgilendirdi.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Altıntaş’a teşekkür eden Rektör Aktekin de, toplumun vazgeçilmez birer parçası olan engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak adına TSD’nin yürüttüğü çalışmaların kayda değer olduğunu belirtti.

Üniversite eğitim-öğretim gören engelli öğrenciler ve görev yapan personel başta olmak üzere tüm engelli bireylere yönelik üniversite olarak kendilerinin de önemli çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Aktekin, bu kapsamda “Engelsiz üniversite” adına yapmış oldukları başarılı çalışma ve yürütülen projeler ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından “Turuncu Bayrak” ve “Mavi Bayrak” ödülüyle ödüllendirildiklerini de sözlerine ekledi.