NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ziyaret eden Nevşehir İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Mustafa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Avlanmaz, Prof. Dr. Zülfikar Durmuş, Atilla Seçen, Şefik Çelebi, Mustafa Sağlam ve Fatih Güneş, Rektör Aktekin’e yeni görevlerinin hayırlı olması ile başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundu. İlim Yayma Cemiyeti’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında Rektör Aktekin’e bilgi veren Başkan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri üniversitenin başta ilim olmak üzere yürüttüğü güzel çalışmalarla şehre önemli kazanımlarının olduğunu belirterek, sivil toplum kuruluşları olarak üniversiteye desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

Başkan Özdemir ve yönetime ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Rektör Aktekin ise, şehrin üniversiteden beklentilerinin farkında olduklarını ve bu beklentileri de şehirde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla istişarelerde bulunarak karşılamaya büyük önem gösterdiklerini söyledi.

Rektör Aktekin daha sonra, Başkan Özdemir ve yönetim kuruluyla ortak düzenlenebilecek çalışmalar hakkında bir süre görüştü.