NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümünde görev yapan Dr. Erhan Işıkdemir’e futbol U19-Milli takımın 1-7 Eylül 2021 tarihleri arasında Hırvatistan ev sahipliğinde yapılan, Türkiye, Hırvatistan, Galler ve Avusturya’nın katıldığı dostluk turnuvasında, Türkiye Genç Milli Takımında  “Atletik Performans Antrenörü” olarak görev verildi. 

Daha önce Türkiye'de farklı futbol kulüplerinin hazırlık kamplarında da görev yapmış olan Dr. Erhan Işıkdemir, bu alandaki tecrübesini Milli Takım seviyesine taşımış ve Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri için hem akademik hem de saha çalışması anlamında profesyonel imkanlar sağlamıştır.

Dr. Erhan Işıkdemir

Lisans eğitimini ve yüksek lisans eğitimini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Doktora eğitimini 2021 yılında Pamukkale Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Antrenman ve Hareket Anabilim dalında tamamladı. Uzmanlık alanı futbol olan Dr. Erhan Işıkdemir, Denizlispor’da futbola başlamış, ulusal düzeyde farklı lig seviyelerinde futbol oynamış ve antrenörlük yapmıştır. Atletik Performans Antrenörlüğü ve UEFA-B antrenörlük belgelerine sahiptir. 2017 yılından bu yana NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaktadır.