Özel Altınyıldız Koleji öğrencilerinin kariyer planlamalarına bilinçli bir şekilde hazırlanmaları ve gelecekte icra etmek istedikleri meslekleri doğru seçmelerine yönelik Altınyıldız Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenen  ‘Meslek Tanıtım Günleri’ etkinliğine Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKMER) Müdürü Doç. Dr. Emine Zehra Turan, NEVÜ Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğ. Üyesi Sema Atasever, Arş. Gör. Başak Öztürk, Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden Arş. Gör. M. Yasin Canbolat, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi. Kağan Cebe ve Dr. Umut Yücel, Metalürji Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Mehmet Çağrı Tüzmen, Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Kamil Emre Gerçekarslan, Mimarlık Bölümü’nden Dr. Gonca Zeynep Tunçbilek, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden Arş. Gör. Dr. Şakir Şimşir,  Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nden Öğretim Görevlisi Dr. Enver Ersoy Andeden, Diş Hekimliği Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Kevser Kurt Demirsoy ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer Ülker, Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Burcu Soy Telli ve Kozaklı Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden Öğr. Gör. Büşra Kayabınar katıldı.

Etkinlikte Özel Altınyıldız Koleji, Lise  9., 10.,11. ve 12.sınıf öğrencileri, NEVÜ’nün çeşitli birimlerinde ve farklı akademik alanlarda çalışan akademisyen katılımcılar ile konuşma fırsatı bularak, meslekler hakkında gerekli bilgilere ulaşıp kariyer hedeflerine yönelik sorularına cevap buldu.

Etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özel Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci, Lise Müdürü Özkan Kılınç, Müdür Yardımcısı Aykut Değerlier ve Korhan Aslaner NEVÜ akademisyenleri ve NÜKMER ekibine teşekkür etti.