Eğitim Fakültesi Erasmus+ birim ve bölüm koordinatörlerine yönelik olarak düzenlenen toplantıya, NEVÜ Uluslararası İlişkiler Ofisinden Öğr. Gör. Makbule Talip Fişekçioğlu ve Öğr. Gör. Dr. Başak Coşkun konuşmacı olarak katıldı.

NEVÜ’nün ortak ülkelerle yapacağı iş birliği ile uluslararası alanda güçlü bir yer edineceğini ifade eden ve üniversite öğrencilerinin en çok tercih ettiği değişim programının Erasmus+ Değişim Programı olduğunu belirten Öğr. Gör. Makbule Talip Fişekçioğlu, programın başvuru aşamaları hakkında detaylı bilgi verdi. 

Toplantıda Öğr. Gör. Dr. Başak Çoşkun, NEVÜ’lü öğrencilerin öğrenim ve staj hareketliliği olarak iki ana hareketlilikten yararlanabileceğini belirtilirken bunun hem akademik hem sosyokültürel kazanım açısından büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Davut Sarıtaş ile Eğitim Fakültesi birim ve bölüm koordinatörlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, hareketlilik programlarında koordinatörler ve öğrencilerin karşılaştığı güçlükler ve çözüm önerileri tartışıldı. 

Toplantı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.