NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonunda gerçekleştirilen törene NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Erdoğan, akademik ve idari personel, 2019-2020 ve 2020-2021 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrenciler ile aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören, Eğitim Fakültesi’nden 2020-2021 eğitim-öğretim yılında Fakülte birincisi olarak mezun olan Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencisi Ebru Özyürek mezun olan öğrenciler adına duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Fakülte Dekanı Erdoğan da “Bugün, bir yandan beraber geçirdiğimiz yılların ardından kendilerini birer eğitim gönüllüsü olarak uğurlayacağımız öğrencilerimizden ayrılmanın hüznünü; diğer yandan onları kutlu bir yolculuğa çıkaracak olmanın sevincini yaşamaktayız. Şu anda burada bulunan herkesin farklı duygularla dolu olduğunu hissediyoruz. Bugün itibariyle meslektaş olacağımız öğrencilerimizin umudu, onları bugüne getirmek için acı tatlı birçok mücadeleyi göğüsleyen ailelerin mutluluğu, ilim ve gönül kazandırmayı ilke edinmiş hocalarımızın gururu içinde bulunduğumuz anı sonsuzlaştırıyoruz.” dedi.

Mezun olan öğrencilerin ve ailelerinin heyecan ve mutluluklarını paylaşan Rektör Yardımcısı Çolakoğlu ise, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarı diledi.