NEVÜ Gastronomi Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Keskin beraberinde Dr. Öğr. Üyesi Günay Erol, Öğr. Gör. Dr. Emrah Örgün, TAŞPAKON Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Yaşar Mete ve NEVÜ Gastronomi Kulübü öğrencileri ile birlikte Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret etti.

NEVÜ Gastronomi Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Keskin ve beraberindekiler, TAŞPAKON Nevşehir Gençlik Kolları tarafından 8-10 Mart 2019 tarihleri arasında NEVÜ ev sahipliğinde 60 dernekten ünlü şefler ile 20 üniversite ve liseden gastronomi öğrencilerinin yanı sıra yoğun bir katılımla gerçekleştirilen ‘Nevşehir Gastronomi Festivali’ne vermiş oldukları desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya teşekkürlerini sundular.

Her alanda olduğu gibi turizm ve gastronomi alanında da ortaya koyduğu başarılarla adından söz ettiren bir üniversite olduklarını belirten Rektör Bağlı ise,  ‘Nevşehir Gastronomi Festivali’nin üniversite ve bölgenin tanıtılmasının yanı sıra ülke kültürünün vazgeçilmezleri arasında yer alan yemek kültürünün de daha iyi tanıtılarak gelecek nesillere aktarılmasına öncü olduğunu söyledi. Bağlı şahsı ve yönetim olarak bundan sonra da bu ve benzeri güzel çalışmalara desteklerinin devam edeceğini ifade ederek, festivalin gerçekleştirilmesinde emeği bulunan herkese teşekkür etti.

Ziyaret sonunda TAŞPAKON Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Yaşar Mete,  Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya İzmir’in Menemen İlçesinde özel olarak topraktan yapılan ‘Gramofon’,  NEVÜ Gastronomi Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Keskin ise Zonguldak Devrek İlçesinde özel olarak üretilen ve asaletin simgesi olarak adlandırılan ‘Devrek Bastonu’ hediye etti.