İİBF Dekan Yardımcısı ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Arslan, Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İlhan Aras Nevşehir Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri” kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Üniversite hayali kuran ve bu yıl üniversite sınavına girecek olan son sınıf öğrencileriyle söyleşide buluşan Arslan ve Aras, NEVÜ’nün okul, bölüm ve programları, düzenlenen sosyal, kültürel, bilimsel, sportif etkinlikler ile birlikte sahip olduğu imkanlar hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Üniversite adayı öğrencilerin merak ettikleri soruları da cevaplayan Arslan ve Aras, öğrencilere belirledikleri hedefler doğrultusunda çok çalışmalarıyla birlikte sevdikleri mesleğe yönelik tercihlerde bulunmalarına yönelik tavsiyelerde bulundu.

Fakülte bölümleri, müfredatta yer alan dersler, mezuniyet sonrası meslek ve kariyer alanları hakkında da öğrencilere bilgi veren Arslan ve Aras, kendilerini üniversite hayatını yakından tanımaları ve benimsemeleri için de NEVÜ’ye davet etti.