NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen toplantıya; NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, Öz Büro İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Adem Gündoğan ve Sendika Avukatı Yasemin Tarakcı, NEVÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanı Murat Eker, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Savaş Benli, Personel Daire Başkanı Tahir Dağaslanı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ümit Eğribaş, Bilgi İşlem Daire Başkanı M. Umut Atasever ve sendika temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu yönetim olarak, üniversitede işçi kadrosunda görev yapan personelin özlük ve sosyal haklarının iyileştirilmesi için gerekli hassasiyeti gösterdiklerini belirtti. Çolakoğlu, “Çalışan personellerimizin haklarının üniversitemizin ve devletimizin imkanları doğrultusunda iyileştirilmesine yönelik yürüttüğümüz bu görüşmeler kendilerinin daha mutlu olmalarına ve işlerini daha özverili bir şekilde yapmalarına da önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

Öz Büro İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Adem Gündoğan da, üniversitede yürütülen sendikal faaliyet ve toplu iş sözleşmesinin iki taraf içinde hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılış konuşmalarının ardından toplantı, üniversitede sürekli işçi kadrosunda görev yapan personele yönelik düzenlenen toplu iş sözleşmesi üzerinde genel görüşme ve değerlendirme ile son buldu.