Dönem başından bu yana haftalık eğitim toplantıları düzenleyerek kulüp üyelerinin doğada yaşam, birlik olma, kendine yetebilme gibi konularda gelişmelerinin sahada uygulaması için düzenlenen etkinliğe kulübün akademik danışmanları Öğr. Gör. Mehmet Fatih Tan ve Arş. Gör. Mücahit Işık, 4 lider izci ve 5 takım dahilinde 30 izci olmak üzere toplam 36 kişi katıldı.

İZCİ, KIŞ ŞARTLARINA HAZIR OLMALIDIR

Kış eğitim kampında kulübün lider izcileri tarafından arazide belirli bölgelere bırakılan ve sürekli takibi yapılan izci takımları, belirtilen süre içerisinde kendi barınaklarını oluşturup doğada hayatta kalma için gerekli uygulamaları gerçekleştirdi.

Kampın detayları hakkında bilgi verilmeyen izcilere, izci daima hazırdır parolasına göre habersiz bir şekilde tatbikatlar yaptırıldı.

İZCİNİN EĞLENCESİ ATEŞ GECESİ

"Ateş gecesi" olarak adlandırılan ve izcilerin eğlencesi olan kampın son gecesi, törenle yakılan büyük ateş etrafında toplanan izciler hazırladıkları skeçleri, oyunları ve yarışmaları sergiledi.

Yükseköğretimde Bilgi Sorunu Eleştiri ve Teklifler Çalıştayı başladı Yükseköğretimde Bilgi Sorunu Eleştiri ve Teklifler Çalıştayı başladı

Ateş gecesi sonrası etkinliklerine devam ederek doyasıya eğlenen NEVÜ İzci Kulübü, kampını sonlandırdı.

Kaynak: Bülten