Nevşehir Genç İHH Başkanı Büşra Kaygısız beraberinde yönetim kurulu üyeleri Sümeyye Kılıç, Feyza Yılmaz, Büşra Çay ve Zehra Taş, Aktekin’i makamında ziyaret etti. Gönüllülük esasına dayalı olarak yürüttükleri çalışmalar ve etkinliklerle ilgili Aktekin’e bilgi veren öğrenciler, üniversitede eğitim ve öğretimin niteliğinin arttırılmasına dönük faaliyetler ile öğrenci kulüp ve topluluklarının çalışmalarına her daim destek veren Aktekin’e de teşekkürlerini sundular.

Öğrencilere ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Aktekin,  İnsani Yardım Vakfı (İHH)’nın yardımlaşma ve dayanışma adına yurt içinde olduğu gibi değişik coğrafyalarda ihtiyaç sahibi ve mazlum insanlara yönelik yürüttükleri çalışmaların insani anlamda büyük önem taşıdığına değindi. Bu kapsamda üniversitede eğitim gören öğrencilerin de eğitimleriyle birlikte gönüllülük esasına dayalı üniversite içi ve dışı topluma faydalı faaliyetler içerisinde bulunmalarının, kendilerinin sosyo-kültürel gelişimlerine büyük katkılar sağlayacağını söyledi.

Öğrencileri gönüllülük esasına dayalı faaliyetler içerisinde bulunmalarından dolayı ayrıca tebrik eden Aktekin, kendilerine çeşitli kitaplar hediye etti.