NEVÜ Eğitim Fakültesi Eren Bülbül Salonu’nda gerçekleştirilen tanıtıma, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şeyhmus Aydoğdu, Topluma Hizmet Uygulamaları Koordinatörü Dr. Solmaz Damla Gedik Altun, projede görevli akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Öğrenciler, gruplar halinde seçtikleri konulara yönelik çeşitli kurumlarda yaklaşık üç ay uygulama yaptılar. Öğrencilerin yapmış oldukları projeler arasında; NEVÜ’nün tanıtım filminin hazırlanması, özel eğitim alan öğrencilerle yönelik “Özel Çocuklarla Eğlenceli Matematik” etkinliğinin düzenlenmesi, 19 Mayıs İlkokulu 2. sınıf öğrencilerinin çalışmalarından oluşan “Minik Eller Resim Sergisi” düzenlenmesi, ağaç dikimi, köy okulunda çeşitli etkinlikler ve bu kapsamda köy okulundaki eksikleri giderme, atıkların geri kazanılması gibi farklı çalışmalar yer aldı.

 Fakülte yönetimi, toplumsal duyarlılığı ve farkındalığı artırmayı sağlayan projeler hazırlayarak bu projelerini işbirliği ve dayanışma ile başarıyla tamamladıkları için öğrencileri tebrik etti.