NEVÜ Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kamuran Özdill, akademik ve idari personel, mezun olan öğrenciler ile aileleri katıldı.

Törenin açılışında konuşan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Özdil, “Hep birlikte yaşamakta olduğumuz ve yalnızca ülkemizi değil tüm dünyamızı olumsuz etkileyen, sağlığın önemini bir kez daha gözler önüne seren Kovid-19 pandemisi nedeniyle 2019-2020 ve 2020-2021 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenini birleşik tören olarak gerçekleştirmekteyiz. Bugünün haklı gururunu yaşayan siz velilerimizi, öğrencilerimizi ve yakınlarını tebrik ediyorum.” dedi.

2020-2021 eğitim-öğretim yılında dereceyle mezun olan Çocuk Gelişim Programı öğrencisi Fatmanur Geçer’e, Çocuk Gelişim Programı İkinci Öğretim öğrencisi Ayşe Köybaşı’na ve Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Tuğçe Erkadam’a başarı belgeleri verildi.

Tören, tüm öğrencilerin keplerini havaya atarak mezuniyet heyecanını ve coşkularını katılımcıların alkışları eşliğinde kutlamalarıyla sona erdi.