Yeni eğitim – öğretim yılı ile birlikte belirledikleri hedefler doğrultusunda üniversitenin fiziki yapılanması ile birlikte nitelikli kadrosunu da güçlendirmeye devam ettiklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversitenin farklı bölümlerine ataması yapılan profesörlere yeni ünvan ve görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Aktekin, “YÖK tarafından ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi' alanında ihtisaslaşan üniversite olarak belirlediğimiz hedefler doğrultusunda üniversitemiz bünyesinde yeni açtığımız ve açmayı planladığımız bölüm ve programlarımızın yanı sıra akademik kadromuzu da her geçen gün güçlendirmeye devam ediyoruz.

Bu kapsamda ve YÖK tarafından üniversitemize verilen kadro dâhilinde atama süreciyle ilgili tüm işlemlerini tamamlayan akademisyenlerimizden Doç. Dr. Emin Erdem Kaya’nın Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Profesör kadrosuna ve Doç. Dr. Nushet Göksun Yener Metin’in ise Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Resim Anasanat Dalı Profesör kadrosuna atamasını gerçekleştirdik.

NEVÜ İzci Kulübü’nden kış eğitim kampı NEVÜ İzci Kulübü’nden kış eğitim kampı

Şahsım ve üniversitem adına Prof. Dr. Emin Erdem Kaya ve Prof. Dr. Nushet Göksun Yener Metin’e yeni ünvan ile görevlerinin hayırlı olmasıyla birlikte, özverili çalışmalarının bundan sonra da artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Editör: İsmail Irmak