Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü ve Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Nevşehir Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 20 Kasım 2021 Cumartesi ve 21 Kasım 2021 Pazar günü 3 oturumda gerçekleştirilen ‘2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavı’nın alınan tedbirler kapsamında sorunsuz ve başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini söyledi.

Sınav hazırlıklarını ve uygulama sürecini yerinde takip eden Aktekin, “Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Sınav Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavı, pandemi tedbirleri ve kuralları çerçevesinde yaptığımız hazırlıklar ve alınan tedbirlerle üniversitemiz ana yerleşkesinde bulunan toplam 6 bina ve Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza Evi’nde yapıldı. 125 görevli personel eşliğinde toplam 1255 öğrencinin girdiği sınavımızı sorunsuz ve başarılı bir şekilde gerçekleştirdik.

Sınavın tüm öğrenciler için hayırlara vesile olmasını temenni ederken, sınavda görev alan akademik ve idari personelimize, bina ve sınav güvenliğinden sorumlu Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü personeline ve Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi personeline görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.