Şirvan Çetin, Bağımlılık Koordinatörlüğü olarak gençleri bağımlılıkla ilgili bilgilendirmek için Ocak ayından beri birçok etkinlik düzenlediklerini belirterek “Bu seminerlerin size ve çevrenize yararlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Nevşehir özelinde uyuşturucu verilerini paylaşan Koray Küçükuslu, uyuşturucu maddeyi bırakmanın zor olduğunu, maddeye başlayanların %95’inin bırakamadığını, dolayısıyla bu maddelere gençlerin hiç başlamaması için çalışmalar yaptıklarını söyledi. Madde kullanımının belirtileri hakkında bilgi veren Koray Küçükuslu, narkotik suçlarla mücadelenin önemi, madde bağımlılığı, kullanımı ve etkileri, narkotik maddeler nelerdir, uyuşturucu satılan yerler ve kullanım mekanları, uyuşturucu suçlarında yasal durum, madde kullanımı ve bağımlılığı ile mücadele merkezleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Panelin sonunda, Bağımlılıkla Mücadele Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Veysel Şirvan Çetin, Polis Memuru Koray Küçükuslu’ya sunumu için teşekkür ederek çiçek takdim etti.