Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi binası içerisinde üniversitede eğitim gören öğrencilerin ücretsiz olarak yararlanabilmesi amacıyla hizmete giren ‘Kızılay Butik Şubesi’nin açılışı Milli Eğitim ve Kültür ve Turizm eski Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Vali Yardımcısı Osman Güven, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Kızılay Nevşehir Şubesi Başkan Vekili Orhan Us, protokol üyeleri, kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum örgütleri, üniversitenin akademik ve idari personeli, öğrenciler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yapılan açılışın ardından protokol üyeleri ve katılımcılar Kızılay Butik Şubesi’ni gezerek yürütülen hizmetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Rektör Aktekin Türk Kızılay’ına ve Tüm Hayırseverlere Teşekkür Etti

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, öğrencilerin ücretsiz kıyafet ihtiyacının karşılanması yönünden büyük önem arz eden Kızılay Butik Şube’nin ayrıca yardımlaşma, paylaşma ve gönüllülük duygusunun da pekiştirilmesine önemli derecede katkı sağlayacağına vurgu yaptı. Rektör Aktekin, öğrencilerin her türlü giyim ihtiyaçlarının ücretsiz olarak karşılayabilmesine imkân sağlayan Türk Kızılay’ına ve tüm hayırseverlere teşekkür etti.