NEVÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz (ÜSET) Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, ÜSET Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Aziz Gökhan Özkoç ve yarışmanın koordinatörlüğüne yapan Öğr. Gör. Osman Özer eşliğinde Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret etti.

Yarışmada elde ettikleri “Yılın En İyi Üniversitesi” kupası ve sertifikası ile birlikte şef formasını Rektör Bağlı’ya takdim eden öğrenciler, kendilerine vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdiler.

Üniversite ve şehir adına elde ettikleri bu başarının gurur verici olduğunu belirten Rektör Bağlı, öğrencileri tebrik etti.

Bağlı “Üniversitemiz her alanda olduğu gibi özellikle turizm alanında katıldığı ulusal ve uluslararası birçok yarışma da önemli dereceler elde ederek adından söz ettiren bir üniversite oldu. Tabi ki bu başarının arkasında sizleri yetiştiren değerli hocalarınız olduğu gibi, sizlerin de ortaya koymuş olduğunuz azim ve çabalarınızın önemli bir rolü bulunmakta.  Üniversite olarak bizlerde sizlerin bu azim ve çabalarınıza her daim destek olmaya devam edeceğiz. Sizleri bu vesileyle bir kez daha elde ettiğiniz bu önemli başarınızdan dolayı tebrik ederken, devamını temenni ediyorum” diye konuştu.