NEVÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü tarafından düzenlenen “Açık Hava Sergisi”ne katılmak üzere üniversiteye gelen Peyzaj Mimarları Odası Kayseri İl Temsilcisi Başak Güleser ve Yönetim Kurulu Üyeleri Derya Acar, Osman Aşık Uzunoğlu sergi sonunda NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

NEVÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersan Kabalcı ve Fakültenin Peyjaz Mimarlığı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Meliha Aklıbaşında ile bölüm hocalarının da kendilerine eşlik etti ziyarette Rektör Aktekin’e yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren İl Temsilcisi Başak Güleser, NEVÜ ve Peyjaz Mimarlığı Bölüm ile karşılıklı uygulama projeleri başta olmak üzere yapılabilecek ortak çalışma ve projelere değindi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aktekin ise İl Temsilcisi Güleser ve Yönetimine teşekkür etti. Üniversite olarak yürütülebilecek her türlü proje ve çalışmalara açık olduklarını belirten Aktekin, daha sonra kendileriyle bir süre görüştü.