Bangladeş Asya Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Meer Monjur Mahmood ile Süleyman Demirel Üniversitesi ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ) eğitim gören Bangladeşli öğrenciler NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür eden Rektör Aktekin, üniversite olarak uluslararasılaşmaya büyük önem verdiklerini ve bu kapsamda dünyanın 45 farklı ülkesinden ve coğrafyasından 703 uluslararası öğrencinin NEVÜ’de eğitim gördüğünü belirtti. Bunlar arasında Bangladeşli öğrencilerin de yer aldığını söyleyen Rektör Aktekin, uluslararası öğrencilerin eğitim ve öğretimlerini en iyi şekilde tamamlamaları için de kendilerine akademik ve fiziki olarak iyi imkanlar sunulduğunu sözlerine ekledi.

Kendilerini makamında ağırlamalarından dolayı Rektör Aktekin’e teşekkür eden heyet ise, üniversitenin uluslararası öğrencilerin başta eğitim-öğretimleri olmak üzere sosyal, kültürel, bilimsel ve diğer alanlarda vermiş oldukları desteklerin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Rektör Aktekin daha sonra öğretim üyesi ve öğrencilerle bir süre görüştü.