Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Gelecek Senin Ellerinde Projesi” kapsamında, engelli gençlerin özgüven ve davranış problemlerinin çözümüne yardımcı olmak, sosyalleşme sürecine katkıda bulunmak, farklı kesimlerden gelen çocukların kaynaşmasını sağlayarak ortak toplumsal bilinci oluşturmak ve toplumda herkesin birer engelli adayı olabileceğine dikkat çekmek amacıyla vadi yürüyüşü düzenlendi.

Güvercinlik Vadisinde gerçekleştirilen yürüyüşe; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve eşi Polis Eşleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Seçkin Artunay, H. Rasim Uzer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezinde bulunan engelli öğrenciler, Gençlik Merkezinden gönüllü gençler, Emniyet Müdürlüğü personeli ve eşleri, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum kuruluşları katıldı.

Kapadokya’nın eşsiz doğal güzellikleri arasında gerçekleştirilen yürüyüşte engelli gençlerle bir araya gelen Rektör Bağlı, kendileriyle yakından ilgilendi.