Linnaeus Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde yürütülen projenin ortakları olarak Türkiye’den Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Almanya’dan Padagogische Hochschule Heidelberg, İtalya’dan Universita Degli Studi Di Genova, ve Belarus’tan Polotsk State University, Belarusian State University, Belarusian State Academy of Agriculture, Gomel State Technical University, Brest State Technical University, Yanka Kupala State University Of Grodno üniversiteleri yer alıyor.  

Tüm üniversitelerin kendi bünyelerinde yürütülen çalışmalara yönelik paylaşımlarda bulundukları toplantıya NEVÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz ve Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatma Saçlı Uzunöz katıldı. 

Yükseköğretimde öğrenme ve öğretmeyi geliştirmeyi amaçlayan proje kapsamında; Belarus Üniversitelerinde akademik gelişim ve öğretmen yetiştirme merkezlerinin kurulması, iç kalite güvence sisteminin geliştirilmesi, eğiticilerin eğitimi programının geliştirilmesi ve programın uygulanarak akredite edilmesi planlanıyor.