Yapılan ihaleye 3 firma teklif verirken, yaklaşık maliyeti 1 Milyon 882 Bin 300 TL olan sıcak asfalt kaplama işine en uygun teklifi, ilk 3 etabın sıcak asfaltını yapan Nalbantoğlu İnşaat verdi.

Acerler İnşaatın 1.Milyon 860 Bin TL, Öztaşlar İnşaatın da 2 Milyon 037 Bin TL teklif verdiği ihale ile ilgili süreç devam ediyor.

Yapılan ihalenin onaylanarak sözleşmenin imzalanmasına müteakip 50 Bin metrekare yolun sıcak asfalt kaplaması yapılacak.

4. etap sıcak asfalt ihalesinin hayırlı olmasını dileyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, “ilk 3 etap sıcak asfaltı başarıyla tamamlayan, rüştünü ispat eden Nalbantoğlu İnşaat bu ihaleye de en uygun fiyat teklifini vermiş, komisyonun değerlendirmesinin ardından bu ay içerisinde çapul mevki dediğimiz Altıkapılı ile Bahçelievler arası bağlantı yolunu, mezbaha mevkii dediğimiz Altıkapılı ile Bahçelievler yolunu sıcak asfalt kaplayacağız. Bahçelievler Mahallemizin dolmuş güzergahı ile belirlediğimiz noktaların sıcak asfalt kaplamasını tamamlayarak ipek halı kalitesinde dünya standartlarında yolu Ürgüplü hemşehrilerimiz için yaptık, yapmaya devam edeceğiz” dedi.