AK Parti Ürgüp İlçe binasında düzenlenen toplantıya, AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, İl Genel Meclis Üyeleri ve köy muhtarları katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ;"‪Ürgüp İlçe Başkanlığımızda Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç İlçe Başkanımız Ali Özer İl Genel Meclis üyelerimiz Mevlüt Çakır ve Gökhan Bile ile birlikte köy muhtarlarımızla birlikteyiz, yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin devamı için istişarelerimiz devam ediyor" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de açıklamasında; "Ürgüp İlçe Başkanlığımızda Milletvekilimiz Yücel Menekşe, İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç, İlçe Başkanı Ali Özer, İl Genel Meclis üyelerimiz Mevlüt Çakır ve Gökhan Bile ile birlikte Ürgüp’te yeni seçilen muhtarlarımızla istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Kazanan Ürgüp’ümüz olacak" dedi.