AK Parti Ürgüp Seçim Bürosunun açılışı AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile partililerin katılımıyla yapıldı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimi için Ürgüp Belediye Başkan Adayı gösterilen Mehmet Aktürk'ün Ürgüp seçim bürosu dualarla açıldı.

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk’ün Ürgüp seçim bürosunun açılışına; AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim bürosunun açılış kurdelesi, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, İl Başkanı M. Rauf Yanar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Özer, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk ve partililer tarafından kesildi.

Seçim bürosunun açılış töreninde konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; Ürgüp Seçim Büromuzun açılışını dualarla gerçekleştirdik. Dünyanın gözbebeği Ürgüp, Gönül Belediyeciliğine alıştı. Birlik ve beraberlik içerisinde her zaman olduğu gibi 31 Mart’ta da AK kadrolara güvenerek emaneti Ürgüp Belediye Başkan adayımız Mehmet Aktürk’e teslim edeceğinize inanıyoruz” dedi.

Seçim bürosu açılışının ardından esnaf ziyaretleriyle Ürgüplü vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe, vatandaşlara 31 Mart Yerel Seçimlerinin önemini anlattı. AK Parti Hükümetinin Nevşehir, Ürgüp ve Türkiye için yatırımlar ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.