Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, ramazan bayramı münasebetiyle Ürgüp Belediye Başkanlığı yapmış ve mezarı Ürgüp'te olan tüm Belediye Başkanlarını Ürgüp asri mezarlığında ziyaret etti.

İlk olarak Ali Baran Numanoğlu ve R. Kürşat Numanoğlu'nun kabrini ziyaret ederek dua eden Aktürk, daha sonra Hüseyin Terzioğlu'nu ve köylüsü olan Kasım Uğur'un kabrini ziyaret ederek Ürgüp'e verdiği hizmetler için her birine fatiha okuyup dua etti.

Mezarlıkta vatandaşlarla da bayramlaşarak geçmişlerine rahmet dileyen Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, bayramda yoğun olarak ziyaretçi ağırlayacak Ürgüp asri mezarlığında tüm hazırlıkların tamam olduğunu ifade etti.

Esnaflara Bayram Ziyareti

Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, Kayseri Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Dumlupınar Caddesindeki esnafları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Aktürk, rahmet ve mağfiret ayı ramazanı uğurlamanın hüznü ile ramazan bayramına erişmenin mutluluğunu birlikte yaşadıklarını ifade ederek, yarın cumhuriyet meydanında bayramlaşmak için tüm hemşehrilerini kucaklaşmaya davet etti.