Mehmet Aktürk, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı'na giderek, Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı. Mehmet Aktürk’ün başvurusunu AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer teslim aldı, alırken hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Adaylık başvurusu sırasında düşüncelerini paylaşan Aktürk, "Sayın ilçe başkanım, teşkilatımızın çok kıymetli üyeleri, basınımızın değerli mensupları ve saygıdeğer Ürgüp’lü hemşerilerim;

Bundan tam beş yıl önce aynı heyecan ve duygularla yine burada idik. Bizler bu süreçte daha olgun düşüncelere sahip olmakla beraber partimizin kökleri de daha güçlü hale geldi. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan öncülüğünde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizin gerçekleşmesi yerel yönetimlerle ortaya konacak başarılı ve sürdürülebilir projelerden geçmektedir. Bu vesile ile 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için partimizde aday adaylığı süreci 5-12 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu destek ve teveccüh aynı zamanda yapmış olduğum temas ve istişareler neticesinde Ürgüp’ümüze ve Ürgüp’lü hemşerilerimize hizmet etme sorumluluğu tekrar ortaya çıkmıştır.

Kapadokya Bölgesinin lokomotifi ve gözbebeği olan ilçemizin doğal mirası, zengin ve eşsiz kültürüne sahip çıkıp etkili ve yetkin belediyecilik anlayışı ile Ürgüp’ümüzü öncü, önder ve Dünya Kentlerimizden biri haline getirmek hedefimiz olacaktır.

Halkımız açısından da onlardan gelen talep, öneri ve istekleri bize sunulan imkânlar çerçevesinde ve ortaya koyacağımız yeni projelerle, üreteceğimiz yeni kaynaklarla en etkili ve verimli şekilde kullanacağız.

Uzun zorlu ve bir o kadar da onurlu olan bu yolda el ele vererek sorunları tespit edip çözüm yollarını beraber oluşturacağız.

İlçemizde değişimin, gelişimin ve yeniliğin hikâyesini hep birlikte yazacağız.

Omuz omuza vererek bu onurlu görev içimizden kime nasip olursa olsun onun arkasında yine beraber olarak çalışacağız.

Bu vesile ile aday adaylığı başvurumuzun teşkilatımız, halkımız ve de ilçemiz adına hayırlara vesile olsun.

Başvurusunu yapmış ve de yapacak tüm dava arkadaşlarıma yürekten başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Aktürk’ün aday adaylığı başvurusunu kabul eden AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ise, “Ak Parti olarak 31 Martta Yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Mehmet Aktürk’ün Aday adaylığı müracaatını almış bulunuyoruz bu vesileyle Aday adayı arkadaşımıza hayırlı olsun diyoruz, Ürgüp için inşallah hayırlara vesile olmasını temennisinde bulunuyoruz. Partimiz için, Genel Başkanımız için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ya kazanacağız ya kazanacağız” diye konuştu.