AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında; "Ürgüp’teyiz. İlk Oyum AK Parti’ye diyen kardeşimiz geleceğine oy vereceğini beyan etti. Güzel Ürgüp’ümüzde değerli gönül dostumuz Kayseri Milletvekilimiz İsmail Emrah Karayel ve AK teşkilatımızla hemşerilerimizi ziyaret edip, Belediye Başkan adayımız Mehmet Aktürk’e desteklerini istiyoruz" dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "31 Mart’ta Ürgüp, adayımız Mehmet Aktürk ve AK kadrolar ile yola devam diyor. 31 Mart'ta sandıklara sahip çıkacağız. Dönem kenetlenme dönemidir. Güçlü Türkiye dönemini en etkin şekilde kullanabilmemizin yolu seçimden istikrar ve güvenin sürmesini sağlayacak bir sonuçla çıkmaktır" dedi.

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Aktürk; “Sayın Vekillerimiz ile birlikte önce Pazar esnaflarımızı ve burada alışveriş yapan vatandaşlarımızla bir araya geldik projelerimizden bahsettik dertlerini dinledik. Daha sonra çarşı esnafımızı ziyaret ederek hasbihal ettik. Adaylığımızın açıklandığı günden bugüne canla başla daha güzel bir Ürgüp için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 31 Mart'ta sandıklara sahip çıkacağız “ diye konuştu.