Yapılan toplantıya Ürgüp´teki Sivil Toplum Örgütleri, Odaların Başkanları ile Kanaat önderleri davet edildi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, belediye faaliyetlerinden bahsederek yapılması planlanan projelerden bahsetti. Tüm katılımcıların tek tek görüşlerinin ele alındığı toplantı, Mahallenin en eskilerinden olan Asım Durusu tarafından Asım´ın Yeri adlı işletmede yapılan yemek ikramı ile sona erdi.

Başkan Fahri Yıldız, "2009 yılında göreve geldiğimizde başladığımız ziyaret ve istişarelerimize devam ediyoruz. Her seferinde farklı bir grupla yaptığımız istişare toplantısı ile istişarelerimizi sürdürüyoruz. Bu istişareler sonrasında ilçemiz için ne ihtiyaç öncelikli hizmetimizi o yönde sürdürüyoruz. Ayrıca toplantılarımızı farklı mahallelerdeki tesislerde yaparak yaptığımız hizmetleri ve yatırımları yerinde inceliyoruz eksikleri varsa giderilmesi noktasında çalışmalarımızı başlatıyoruz. 2009 Mahalli idareler seçimlerinden günümüze kadar geride bıraktığımız 9 yıl içerisinde elimizin değmediği mahallemiz kalmadı. Merkezi Hükümetimizin de desteği ile İlçe Belediyesi olarak İlçemizin uzun yıllarda kazanabileceği hizmetleri görev süremiz içerisinde ilçemize kazandırdık. Bu hizmetleri kazandırırken hep istişare ettik etmeye de devam edeceğiz." dedi.

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer´de ilçede yapılması planlanan projelerle ilgili Oda Başkanları ve Dernek Temsilcileri ile fikir alış verişinde bulunarak Ürgüp´e yarı olimpik yüzme havuzu yapılacağını söyledi.

Odalarla yapılan toplantının çok verimli geçtiğinin altını çizen Başkan Fahri Yıldız, “Odalarımızla yaptığımız istişareler sonucunda hayata geçireceğimiz bazı çalışmalar her kesimi temsil eden Odaların Yetkili Başkanları ile ortak konsensüs sağlanmış kararlar olacaktır. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bir sonraki toplantımız İlçemizdeki sendikalarımızın temsilcileri ile olacaktır” dedi.