Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Kahraman Kaya, Gülşehir Ziraat Odası Başkanı Hacı Mehmet Baysal, Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz ve Yönetim Kurulu Muhasip Üye Vehbi Zengin, Kozaklı Ziraat Odası Başkanı Adnan Şen, Avanos Ziraat Odası Başkanı Mehmet Uçar ve Derinkuyu Ziraat Odası Başkanı Yavuz Şen katıldı.

İl Koordinasyon Başkanlığından yapılan açıklamada; “Başkanımız Ali Kemikkıran’ın girişimleri ile geçtiğimiz günlerde TMO(Toprak Mahsulleri Ofisi) ve Ziraat Odaları aracılığıyla gerçekleştirilen çiftçimizin elinde kalan patates alımı konusunda Başkanımıza, vekillerimize ve nezdinde emeği geçen herkese üreticiler ve Ziraat Odalarımız adına teşekkür ederiz. Tarım  ve hayvancılıkta yaşamakta olduğumuz kuraklık, dolu, soğuk algını, don olayları, yem fiyatlarının aşırı yükselmesi, gübre fiyatlarının erişilmez noktalara kadar çıkması, tarımsal elektrikte indirime gidilmesi KDV ve ÖTV’den mümkünse çiftçilerimizin muaf tutulması düşürülmesi, mazot fiyatlarının artış göstermesi ve bu olumsuz etkilerden çiftçilerimizin çokça etkilendiklerini İl Başkanımız Ali Kemikkıran’a ilettik. Kendisi de bizimle yakından ilgilenerek sorunların çözümü noktasında her zaman çiftçimizin yanında olduklarını belirttiler.

Başkanımız Ali Kemikkıran’a ilgi ve desteklerinden dolayı Nevşehir Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanlığı olarak çok teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.