Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri 1. Liginde ilimizi temsil eden Ürgüpspor kulübü salon sporları marka değerinin artması yönünde çalışmalarını hızla sürdürürken turizm camiasının önde gelen markalarından İndigo Group Turizm Ticaret sahibi İş İnsanı Tolga Tosun, salon sporlarına verdiği katkılardan dolayı Ürgüpspor voleybol takımının antrenmanını ziyaret etti.  

Bölgenin ilk butik otel sahibi, uluslararası, ulusal ve bölgesel düzeyde öncelikli turizm olmak üzere madencilik, petrol ve birçok farklı alanda büyük istihdam hareketi yürüten İndigo Group, Ömer Tosun ve Tolga Tosun liderliğinde özellikle Kapadokya bölgesinin marka değerine önemli katkılar sağlıyor.

Yaşadığı ilin ve bulunduğu bölgenin marka değerini önemseyen İndigo Group Turizm Ticaret şirketi yöneticisi Tolga Tosun, Ürgüpspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Halis Aydoğan ile Ürgüpspor voleybol takımının antrenmanını ziyaret ederek ligde başarılar diledi.

Salon sporlarını önemsediklerini söyleyen Tosun, “Ürgüpspor, İndigo group olarak kıymet verdiğimiz bir marka. İlin spor manasında en güçlü dinamiklerinden birisi. Bu ilde yaşayan herkesin maddi ve manevi sahiplenmesi gereken bir değer. Voleybol birinci liginde ve futbol bazında da BAL liginde mücadele eden Ürgüpspor’a ve yöneticilerine samimi duygularla başarılar diliyorum.” dedi. 

Aydoğan ise verdiği maddi ve manevi destek ve katkılarından dolayı İndigo Group şirket sahipleri Ömer Tosun ve Tolga Tosun’a en içten duygularla teşekkür etti.

Marka değerin tek taraflı destekle yürütülerek büyüyen bir sistem olmayacağını söyleyen Aydoğan “Birlikten kuvvet doğar. İndigo Group’un desteği bizim için kıymetli. Daha çok katılımla daha hızlı ve gelişen bir Ürgüpspor için Ömer Tosun ve Tolga Tosun’un verdiği desteklerden dolayı kulübüm adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.